Art Weeks İstanbul Fuarı

The Key Art Gallery olarak, Türkiye’nin en prestijli sanat etkinliklerinden biri olan ve ülke genelinden 24 galerinin katılımıyla gerçekleşen Art Weeks İstanbul fuarından büyük bir başarıyla ayrılmanın gururunu yaşıyoruz. Sekiz gün süren fuar boyunca, sanatçılarımız Deniz Köse Savaş, Duygu Aydoğan, Emir Tekkalmaz, Emir Yağmurca, Mahmutcan Akagündüz, Nevres Akın ve Taylan Türkmen’in eserleri sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Özellikle Nevres Akın ve Emir Tekkalmaz’ın eserleri iki ayrı müzeye kabul edilerek, isimlerini müzeye kabul edilen sanatçılar arasına yazdırdılar. Diğer sanatçılarımızın eserleri de büyük beğeni topladı ve pek çok sanatsever tarafından satın alındı.

Bu önemli başarı, The Key Art Gallery’nin sanat dünyasındaki yerini ve gücünü kanıtlamış oldu. Sanatçılarımızın başarısını kutluyor, bizlere bu gururu yaşattıkları için onlara teşekkür ediyoruz.

As The Key Art Gallery, we are proud to announce our significant success at Art Weeks Istanbul, one of Turkey's most prestigious art events, which featured participation from 24 galleries across the country. Throughout the eight-day fair, our artists Deniz Köse Savaş, Duygu Aydoğan, Emir Tekkalmaz, Emir Yağmurca, Mahmutcan Akagündüz, Nevres Akın, and Taylan Türkmen received great interest from art enthusiasts.

Particularly, the works of Nevres Akın and Emir Tekkalmaz were accepted into two separate museums, earning them recognition among artists whose works have been museum-acquired. The other works by our artists also garnered high praise and were purchased by many art lovers.

This significant achievement has once again demonstrated The Key Art Gallery’s prominent position and strength in the art world. We celebrate the success of our artists and thank them for bringing us this pride.

Bloga dön